Klime Gree

Gree Electric Appliances Inc. osnovan je 1991. godine, od tada do danas postao je jedan od najvećih proizvođača klima uređaja. Kroz konstantno ulaganje u istraživanje i razvoj izrađuju  vrhunske klima uređaje po pristupačnim cijenama.

Više od 300 milijuna korisnika koristi uređaje razvijene i izrađene u Gree-tvornicama, njihovi proizvodi prodaju se širom svijeta u preko 200 zemalja i regija.

  • kompaktan dizajn: Uglađen oblik odgovara različitim interijerima,
  • nudi idealan omjer između ugodne temperature i manje potrošnje struje,
  • unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena 4-brzinskim elektromotorom te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature,
  • sadrži nekoliko opcijskih zdravih filtera za pročišćavanje zraka,
  • izvanredne performanse uštede energije.
GREE CHANGE  INVERTER

 

split_gree_change_1

 Unutarnja zidna jedinica inverter sustava grijanja/hlađenja, opremljena 4-brzinskim elektromotorom, izmjenjivačem topline s direktnom ekspanzijom freona, ukrasnom maskom, te svim potrebnim elementima za zaštitu, kontrolu i regulaciju uređaja i temperature.

GREE HANSOL

klima-uredjaj-inverter-gree-hansol-gwh_tb-s3dna1b

Unutarnja zidna jedinica multi-split sustava.Jedinica je opremljena s bežičnim daljinskim upravljačem s LED pozadinskim osvjetljenjem.Sedam brzina ventilatora unutarnje jedinice omogućava postizanje maksimalne ugode u prostoru.

GREE JADE

jade

 

Automatsko čišćenje: Ventilator puše sve dok se ne osuši unutrašnjost uređaja nakon prestanka rada unutrašnje jedinice, tako da se unutrašnjost održava čistom i bez plijesni.Odmrzavanje: Maksimalan komfor tijekom grijanja, s kraćim vremenom odmrzavanja. Tradicionalno odmrzavanje izvodi se postavljanjem vremena odmrzavanja, npr. proces odmrzavanja traje 10 min i odvija se svakih 50 min. Gree I- odmrzavanje se izvodi jedino onda kada je potrebno. Na taj se način reduciraju gubici energije, te eliminiraju nepotrebni procesi odmrzavanja.

GREE LOMO

gree-lomo-series-gs-18lm4-1-5-ton-price-pakistan-32

Specijalno dizajniran prednji panel sa nevidljivim displeom u stand by režimu savršeno će se uklopiti u svaki prostor bilo u kućanstvu ili poslovnim prostorijama.