O nama

facebooko-nama

Trgovačko društvo Kika-dom d.o.o. osnovano je 1994.god., u Zagrebu. U početku se je bavila građenjem i održavanjem poslovnih objekata. Kika-dom d.o.o., sestrinsko je društvo tvrtke Upravitelj gradnja d.o.o., kojoj je glavna poslovna djelatnost upravljanje i održavanje zgrada.

Krajem 2012. godine razvija djelatnost trgovine vezanu za opremanje građevina, kako privatnih tako i poslovnih. Početkom 2013. otvara trgovinu s opremom za grijanje, vodovod, klimatizaciju i kupaonsku opremu na lokaciji Oreškovićeva 25, Novi Zagreb.
Gotovo 1000 m², uređene trgovine nudi kupcima pregled proizvoda te kompletna rješenja od ideje do relizacije projekta, kako u segmentu suvremenog dizajna kupaonica tako i najboljih tehničkih rješenja u segmentu grijanja, hlađenja i klimatizacije u skladu s najnovijim energetsko-efikasnim zahtjevima i tehnologijama.
Nudimo prilagođena i kompletna rješenja za obiteljske kuće, apartmanska naselja, manje i veće zgrade, industrijske komplekse.

Surađujemo samo s renomiranim domaćim i stranim proizvođačima opreme za kupaonice, grijanje, vodovod, plin, klimatizaciju i ventilaciju.

Naša je misija zadovoljan kupac, ali ne samo u segmentu prodaje, već i  edukacije
Ideja – projekt – prodaja – izvođenje – održavanje!