Podno grijanje

 

 

Podno grijanje ne zauzima prostor, ne zahtijeva postavljanje grijačih tijela i toplinu u okolinu prenosi direktno.

Emmeti

 Talijanska kompanija sa više od 30 godina iskustva  u sektoru grijanja i klimatizacije.

Gerpex Višeslojna kompozitna cijev (Izolirano)

Petero slojne cijevi izgrađene su korištenjem PE-Xb-AL-PE-XB. Dostupno u kolutima do 32mm. debljina izolacije 6 mm do 20 mm cijevi i 9mm debljine izolacije za veličine 20, 26 i 32mm cijev. Maksimalni radni tlak 10 bara, maksimalna radna temperatura 95oC.

TECEfloor

TECEflex je sustav instalacija plastičnih cijevi sa opsežnom upotrebljivosti u kućnoj tehnologiji. Mesingani fitinzi su certificirani i dozvoljeni za pitku vodu, grijanje, plin i komprimirani zrak. Posebna konstrukcija TECEflex spojnih cijevi također omogućava univerzalnu upotrebu. Vanjski plašt je žut samo za plinsku cijev. TECEflex je stoga uistinu univerzalni sustav instalacije.S TECElogo, našim instalacijskim sustavom za profesionalce, nije Vam više potreban alat za prešanje. Za instalaciju su Vam potrebne samo vlastite ruke. Siguran spoj s TECElogo sustavom, jednostavno, lagano i precizno.

 Električno podno grijanje

 Danfoss

Danfoss nudi širok izbor proizvoda za podno grijanje, koji pružaju optimalnu udobnost i optimalnu uštedu energije. Rješenje u jednom paketu sa svim što je potrebno za uspješnu ugradnju podnog grijanja.