Pumpe

 

78_imp_pumps 

IMP PUMPE

Od 1998. godine, poduzeće je u 100 %  hrvatskom vlasništvu, te nastavlja zastupati i prodavati programe iz više tvornica bivšeg sustava IMP Slovenija. Za program crpki poduzeća IMP PUMPS ekskluzivni je zastupnik za Republiku Hrvatsku.
Također je preko poduzeća IMP PUMPS zastupnik za building program renomiranog proizvođača KSB.
Uz osnovni asortiman iz programa IMP ,tokom vremena proširena je ponuda na niz novih proizvoda  raznih proizvođača.

potopne-bunarske-pumpe-pedrollo-dostava-kucnu-adresu-slika-52262168

PEDROLLO PUMPE

-MULJNE PUMPE

Pedrollo pumpe najbolji su omjer cijene i kvaltitete. Velik izbor kvalitetnih bunarskih pumpi marke Pedrollo nudimo po najpovoljnijim uvjetima uz besplatan savjet i konzultacije. Većina najprodavanijih modela pumpi su dostupni sa skladišta, a ukoliko neki model nije dostupan, rokovi su unutar 2 tjedna. Također u ponudi imamo hidroforske i ostale centrifugalne Pedrollo pumpe koje su cijenom najkonkurentnije na tržištu.

grundfos-pumpa-mq-3-45

GRUNDFOSS PUMPE

Godišnja proizvodnja više od 16 milijuna crpnih jedinica čini Grundfos jednim od vodećih svjetskih proizvođača crpki. Glavni proizvodi su optočne crpke za grijanje i klimatizaciju kao i druge optočne crpke, za vodoopskrbu, kanalizacijske i dozirne crpke. Danas je Grundfos najveći svjetski proizvođač optočnih crpki, pokrivajući oko 50% svjetskog tržišta ovih crpki.

Osim crpki Grundfos proizvodi standardne i potopne motore, kao i vrhunske elektronike za nadzor i regulaciju crpke. Dodatni proizvodi su proizvedeni u BioBooster i Lifelink odjelima, koji su dio novih poslovnih aktivnosti. Grundfos je također predstavio Blueflux, što je nova tehnologija-oznaka, koja osigurava da je oprema među apsolutno najboljima na tržištu.